Fuafuaga Meafale a le Falema'i a le Falema'i E Mana'omia Ma'ato'a

Mana'oga mo galuega a le falema'i, o lona uiga, o uiga o le falema'i, o se falema'i atoatoa, po'o se falema'i fa'apitoa?Falemai fa'apitoa, o le falema'i mata po'o le falema'i failele?Ona faʻatulagaina lea o le motu o tagata, e pei o le falemaʻi o loʻo feagai ma le maualuga o togafitiga faafomaʻi ma le maualuga, e faʻamoemoeina i fafo atu o le 3000 i le 5000 tagata, lea e mafai ona faʻamaonia mai le falemaʻi faʻatalitali, ave faʻamatalaga autu e pei o le hall ma le numera o moega.Afai o se 100-moega pito i luga o le falemaʻi tina, o foliga o le vaega o togafitiga faafomaʻi o se mana faʻaalu faʻapitoa, e matua ese lava mai le faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina o falemaʻi lautele, faiga o auaunaga ma togafitiga avanoa, e pei o le faʻaitiitia o le gasegase, faʻatali. Hall, Falema'i Uarota Meaafale ave le faletele ma o lea e le tatau ona faʻaaogaina mamanu avanoa tele, faalēaogāina le resitalaina, fale talavai, kesi pito i luma ma isi faʻamalama e vaapiapi ai le pito i luma, o le a fesili, tuʻuina atu, resitalaina, totogi, ave vailaʻau ma isi galuega. taulaʻi i luga o se faʻavae e foia, ma suia ai le mamanu Manatu, i le laina ma le faʻataʻitaʻiga o le pulega o falemaʻi maualuga.

O le tele o falemaʻi fou i le manaʻoga e le o manino, ona o tulaga faʻamoemoe e mafua mai i le falemaʻi muamua ina ua maeʻa le fausiaina o le tulaga, e masani ona mafua ai suiga faifai pea.O le taimi lava na faatuina ai se falemai i le matagaluega autu a o lei fuafuaina le Matagaluega o Stomatology, o lea o fuafuaga i le fogafale lua o le tulimanu i saute sasaʻe o le avanoa faateleina, ae le amanaiaina se vaega o le radiology, ona o meafaigaluega faafomai tetele a le falemai tuu iinei O le fale fou ua i ai. e le'i faia i lalo po'o le fola maualuga o le mataupu, Falema'i Ward Furniture o le a faigata ona foia le matagaluega nifo o faafitauli o otaota.I le vaitaimi e ave ai le tele o auala, e pei o le maualuga o le fola o le 30 cm, o le slope mamanu e fesoasoani i le tafe masani o le otaota, po o le fola e ui atu ai, i le taualuga pito i lalo e suʻe ai le malifa, ma isi. faigata pea ona mautinoa le "tete", aemaise Sheung Shui, Taʻitaʻia i paipa pa, leakage o meafaigaluega tetele i le tulaga maualalo o le faaleagaina i le falemai mo gau matuia.

O le mea lea, o mataupu o loʻo i luga e mafai ona vaʻaia, o le nofoaga o matagaluega eseese e faʻamalo ai le mafutaga, o se seti talafeagai, o uiga ia o tekinolosi faʻafomaʻi, ae faigata foi.Fuafuaga faʻafomaʻi e pei o se aʻafiaga o le pepe, e le mafai ona mafaufauina muamua le mamanu, e mautinoa lava e taʻitaʻia ai galuega tulitatao i le tele o faʻafitauli.

A maeʻa ona malamalama i le manaʻoga avanoa o le falemaʻi, e leʻi maeʻa le faʻatulagaina o galuega faʻafomaʻi, o totonu o le mamanu faʻaletagata e tatau foi ona mafaufau loloto aʻo leʻi fausia.E pei o le fausiaina o faamalama i itu uma e lua o le fale, ma faatulaga le uarota, Falemai Uarota Meafale o le a pogisa le ogatotonu o le alalaupapa, e faia le alalaupapa e fausia ai se moli masani, ma le mea eleele, le pito i luga o le. lamepa ei ai se sootaga tuusao.

Falemaʻi fomaʻi ma tausimaʻi galulue nofoaga faatuina le sili ona faapitoa i le Matagaluega o Asiasiga, i le mataupu faavae, o isi matagaluega e mumusu e galulue faatasi ma le Matagaluega o Pathology, potusuesue vaega o lauulu sinasina faatasi, o lea e tatau ona i fafo fomai e lua i luma o le faitotoa White. peleue tu'u i totonu o latou lava matagaluega o le potu fa'aofuofu, ma tagata ta'ito'atasi tu'u na'o, i le taimi lava e tasi e tusa ai ma tama'ita'i ma fafine la'ei fa'aleaganu'u mamanu eseese potu fai.

O faʻamaumauga a le fale suʻesuʻe e tatau ona malamalama ma faitau aʻo leʻi faʻatūina le falesuesue, le aofaʻi o meaola faʻaola, le aofaʻi o le faʻataʻitaʻiga, le aofaʻi o le puipuiga, le aofaʻi o micro-biomass, o faʻamatalaga e aʻafia tonu ai le potu suʻesuʻe, numera. ma le mana o le centrifuge, le numera o pusaaisa Ma le mana, tu'ufa'atasia ma le inisinia masini ma eletise e fuafua ai fa'amaumauga o uta, Falema'i Ward Furniture loop data e fuafua ai le nofoaga e asiasia ai ma le ituaiga meafaigaluega, aofa'i, ma isi, ina ia mafai tusi fa'amaumauga e sili ona talafeagai ma fa'asaienisi.Faʻatasi ma fuafuaga o le atinaʻeina o falemaʻi, ona faʻanofo lea o le peni design, o le polokalame sili lea.

E ui lava o le togafitiga faafomaʻi o se vaega itiiti o le fausiaina atoa o le falemaʻi, ae e ala i le faagasologa atoa o le mamanu, mai le amataga o le fuafuaina o fanua seia oʻo i le teuteuga, taliaina ma isi vaega o le togafitiga faafomaʻi e vavalalata vavalalata.I le avea ai ma faavae mo le fausiaina o le tusi galuega mamanu falemaʻi, Falemaʻi Uarota Meaafale sili atu le taimi e leai ni pepa tusia atoatoa, e pei o se tekinisia faafomai i le faaopoopo atu i le galuega avanoa o le falemai manaomia manino i totonu o le fatafata, ae ia malamalama foi i le filosofia pisinisi a le falemai. e faʻamama le falemaʻi Faʻatonu tulaga, e mafai ona faʻaeteete i mamanu avanoa taʻitasi, seti taʻitasi o fale.

Fomaʻi tekinolosi vaega o tagata e ona le manaoga e tatau ona lava le malamalama, e mafai ona avea o se malamalama passive i le fuafuaga e fesili.O le tele o taimi o le mamanu o loʻo i ai i le taliaina o le manaʻoga, e le iloa le taʻitaʻiga a le falemaʻi ma le malamalama o le fomaʻi i o latou lava manaʻoga, pe faia foi le taupulepulega e tu i le tulaga o le falemaʻi e mafaufau i manaʻoga o le taotoga, Falemaʻi. Ward Furniture e mafua ai le tusia o ata ma le manaʻoga e le fetaui , Tuitaʻi tusa lava pe tele suiga, e le mafai lava ona ausia manaʻoga o le falemaʻi.E le gata i lea, o taʻitaʻi o le falemaʻi ma fomaʻi o loʻo i ai tapulaʻa o le faʻafitauli, e tatau i tagata mamanu ona vaʻavaʻai mamao e fai le fuafuaga, e le mafai ona leai se tomai e malamalama ai i le maketi, ma lona lava poto masani e ave le taʻitaʻiga a le fautuaga fautuaina. , Ma le itu mamanu o le manatu o le femalamalamaa'i.


Taimi meli: Aukuso-24-2021